Er det ikke snart slut med jul?!

Jeg har tilbragt alle juledagene hos min mor og er netop trådt ind af min egen hoveddør, med favnen fuld af havregrynskugler og gaver.
Det har uden tvivl været den hårdeste jul nogensinde. Og jeg glæder mig til det er helt slut. Jeg skal på arbejde i morgen, som den eneste i min afdeling. Havde egentlig tænkt mig at holde fri eller bare tage nogle korte dage. Men da jeg var hjemme hele sidste uge, går den ikke rigtigt. Øv.
Og så er det Nytår lige om lidt. Hmpf! Jeg er ikke fan. Synes ærlig talt at det er noget opskruet pis og så er jeg skidebange for fyrværkeri.
Jeg skal heldigvis holde det 50 meter fra mit hjem, hos Nanna. Og Otto skal med og han ææælsker en god fest. Så det skal nok blive hyggeligt.

Nå, jeg skal da vist i omdrejninger. Har noget rengøring som ikke helt kan udsættes længere.
Otto kommer hjem om 3 timer, og nøøøøj hvor jeg glæder mig !

Har I haft en god jul?

3 replies
 1. Frederikke says:

  Jeg har haft en rigtig skøn jul og det tror jeg også at drengene har haft. Vi gør jo med juletræ og gaver allerede klokken tre og så bliver dagen ikke så lang hverken i den ene eller anden ende :)Nu har vi en uges ferie sammen. Den falder på et tørt sted 🙂

  Svar
 2. Anonymous says:

  Hej SneglCilleDu er sgu sej.Og i øvrigt sikkert alt for pæn til ham freelanceren. Du gør det godt og jeg får altid mega meget respekt for dig, når jeg lige kigger forbi her.God JUUUUL

  Svar
 3. Lotte B says:

  Rigtig sjov jul. Især fordi at julemanden kom forbi – og det gjorde det største indtryk på den lille mand på 2 år. Waauuuu…Også lidt sjovt fordi at min faster drak sig fuld og begyndte at skælde ud på sin (eneste) søn på 41 over at han ikke har leveret børnebørn – og nok heller ikke gør det. Det er pinligt – og lidt sjovt……og ps: synes faktisk ikke at du er så depri i den dér vlog. Hvis jeg skulle holde jul uden børn (eller bare et af dem) næste år vil jeg starte tudemaksinen nu. Dagligt. Du er sq helt normal…på det punkt 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *