December

Hold kæft hvor er december en sær måned, hva?!
Jeg vil nødigt gentage mig selv, så linker lige til sidste års december indlæg (dengang havde jeg vist også kun 2 læsere, hvoraf den ene var mig selv. Hæ!). Det er cirka det samme i år, bortset fra at jeg allerede nu, d. 7 December ingen penge har. Altså overhovedet. Det er pænt scary. Men det gider jeg ikke komme ind på (og thank god for gode venner og en fantastisk familie).

Nåmen som sagt, sidste års December indlæg : 1. December og 23. December

Jeg er i øvrigt skide træt og sur, men det fik jeg vist understreget i går. På torsdag får jeg julegave fra mit arbejde (please noget med penge…. eller alkohol) og fredag skal jeg til firmajulefrokost. Så der er lidt at se frem til.
Damn hvor jeg savner at blogge ! Sådan ordentligt. Jeg har fire(!!) kladder som skriger på at blive skrevet og udgivet. Men jeg er for træt og ordene kommer ikke frem som de skal. Og det irriterer mig grænseløst… Blah blah, så fik jeg da lige brokket mig lidt mere.


Mmmmmm. Nårhja!
Min status på facebook i dag:
er i dag blevet kaldt for: “Hr.”, nede i Netto… Jeg ser åbenbart så træt ud at jeg nu ligner en mand… Alletiders …
…Need I say more??


2 replies
  1. Lotte B says:

    Du er nok bare så træt at du har udviklet en (mands)dyb stemme. Det kan godt ske…joo…det kan det!! (- der sker i hvert fald for mig når 2 unger ikke vil sove synkromt – og jeg er op-sove-op-sove hele natten). Og sig til hvis du vil arve nogle blade (US Vogue, Vanity Fair, etc) til at ligge og drømme (gratis) med på sofaen…

    Svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Du får mig ikke ned med nakken i år, ligesom du gjorde det sidste år (traditionen tro er her et link til sidste års December indlæg). Jeg gider ikke stresse over julegaver og den slags. Næh! Jeg […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *