Barn-syg

Vi stod op klokken 6 i dag (intet nyt i det), jeg kunne godt mærke at Otto var rimelig utilfreds. Men altså, hvem fanden er ikke det mandag morgen klokken røv. Han klamrede sig til mig imens jeg forsøgte at bikse noget morgenmad sammen. Måtte droppe havregrøden og spise ham af med en banan og en bolle (tak til min mor, for at ha bagt optursboller). Vi puttede på sofaen og han kravlede op på mig og faldt i søvn, det sker efterhånden sjældent, så nu har jeg så taget hans temperatur, 39,7 – No wonder han er klattet. Og guess what?! jeg er også syg, men det er der ikke tid til. Baaaare ærgeligt! Jeg holdte fri i fredags, så det er en smule upassende at holde fri igen i dag. Og det var ikke specielt fedt at skulle skrive til min chef (som stadigvæk ikke kan stave til mit navn, hmmm). Men han er heldigvis pretty cool.

3 replies
  1. Anonymous says:

    Sejt med sådan en forståelig chef! Skal selv have barn til februar og "frygter" alle de sygedage er uundgåeligt vil komme i fremtiden. Har heldigvis kun chefer med børn, så de burde forstå… men alligevel! Rigtig god bedring til jer begge!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *