Slam!

Arbejde, vuggestue., hverdag, Holy fuck! Har kun været igang i 3 uger, og fåååååårk! det er hårdt.. Jeg måtte lige tude lidt i kødsovsen (det er ikke et ordsprog, men jeg græd bogstavelig talt ned i kødsovsen da jeg ryddede ud efter aftensmaden). Ved simpelthen ikke hvordan jeg skal få det til at køre rundt.

Jeg ved jo godt at det nok skal gå det hele, det gør det jo faktisk nu. Jeg mener, jeg gør det jo. Men jeg er kronisk smadret.
Fuckerlort!

DET VAR BARE DET JEG VILLE SIGE … God tirsdag.2 replies
  1. Luna says:

    Respekt! Som i vold meget respekt til alle enlige mødre – jeg fatter ikke hvordan i kan!?!? I dag, da jeg var ved at lave aftensmad, var jeg ved at kalde R ud fra toilettet, fordi jeg ikke kunne overskue, at holde øje med W og lave mad på samme tid. I am so weak! Nå det var respekt vi kom fra. Respekt!

    Svar
  2. hulebo says:

    Hmm. Jeg tuder sgu også tit ned i sovsen og i mange andre ting. Og råber, selvom man ikke må. Især når bollerne begynder at ryge fra risteren fordi man skal tænde op i en brændeovn, hjælpe med matematik, tisse, lukke hund ind og puste på et knæ. På én gang. Fuck. Men det går. Og i morgen starter heldigvis en ny dag…

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *