Sikke en morgen…

Vi sov over os, Otto og jeg. Vågnede lidt i ni (det er aldrig sket før). Ringede mega stresset til vuggestuen og fik hurtigt Otto i tøjet. Jeg havde kampkvalme, og tænkte at det var det glas vin jeg drak i går. Og at jeg hellere måtte få noget mad hurtigst muligt.

Lynspiste to stykker brød og kunne godt mærke den var gal. 10 minutter efter lå jeg med hovedet i kummen. Jeg ringede efter freelancer, som kom i lynets hast (thank god) og hentede Otto og kørte ham i vuggestue. Nu ligger jeg på sofa helt kvæstet… Og det værste af det hele, det er min fridag. Otto bliver hentet i vuggestuen af sin far og kommer først hjem i morgen.
Det er som om at mit immunforsvar udemærket godt ved, hvornår jeg har tid til at ligge mig syg. Øv! Og jeg har først fri igen om 2 uger. For freelancer tager til New york i weekenden og er væk 10 dage.
2 replies
  1. Trine says:

    Argh! Noget bræk – for at sige det ligeud!Øhm, mon du er for sløj til at hjælpe mig? Jeg vil dødgerne vide hvilken gadget du har brugt for at få twitter ind på din blog?God bedring, Kh

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *