Om mænd og mangel på samme

I dag da jeg stod i køen i Netto var der et pragteksemplar af en mand foran mig (Meow!), jeg havde allerede forstillet mig hvordan vores børn ville komme til at se ud og den slags (aaarj ok, overdrivelse blabla), well det bliver hans tur og han smider sine varer på båndet, og der i blandt ungkarle ting såsom dåseøl, dolmio og toastbrød : BURÆG. Whaaaat?! Psykopat mand ! (aaaarj ok, det der med overdrivelse igen). Lige pludselig var han bare ikke pæn længere, at all.


Nåmen så var det at jeg jo straks måtte fortælle Rachel om min sindsoprivende oplevelse og hun var så rar at minde mig om en lignende snak vi havde for nylig, hvor hun, altså Rachel, fortalte om hvordan hendes eks (lad os kalde ham Wimpy McBåtnakke) da de var nyforelskede nægtede at slå en døende rotte ihjel, hallo!! McBåtnakke, vær nu en mand for satan.

Så var der en anden veninde som for nylig blev dumpet, mens hun var nøgen. Og manden gudhjælpemig begyndte at flæbe i hendes entre 10 minutter senere. (samme veninde er 2 gange blevet udsat for “the naked man”, hvilket udløste 6 måneders penis-fobi)

Altså min pointe er bare: køb ordentlige æg, opfør dig ordentligt og kill the damn rat !!

(og hey kom gerne med flere eksempler på irriterende umandige ting i er blevet udsat for… det er sjovt)

3 replies
 1. Anonymous says:

  Der var engang et one night stand som med bedende hundeøjne spurgte om han (i falset) "ikke nok måtte bolle mig i numsen"… Jeg. troede. jeg. skulle. dø.

  Svar
 2. Chr says:

  Haha er vild med din blog og din måde at skrive på. Det er så ærligt og kan virkelig forholde mig til det! 😆👌
  Er så meget med på de der eksempler på irriterende mænd 😝 Hmm må lige tænke over det for har helt sikkert oplevet en masse!! 😄

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *