Husker I

lureren fra sidste vinter?… Han er tilbage… Jæs jæs, med stearinlys, gardin og kamera…. Bladene er faldet af træerne og han har igen frit udsyn, og jeg synes ikke det er hyggeligt at ryge på bagtrappen længere, når det sådan blitzer deroppe. Altså nu er det jo ikke mig han kigger på, tror jeg… håber jeg. Arj det kan det ikke være… Jeg mener bare hvorfor? Jeg er sikker på at der foregår langt flere interessante ting i resten af bygningen.. Ja jo det er helt sikkert de andre… ikk?!


2 replies
  1. Tilde says:

    Ej, Cecilie, jeg tror altså godt, man kan politianmelde folk, når de sådan helt åbenlyst står og tager billeder ind af andre folks vinduer….Fotografering på eget privat område er helt legalt, men vindueskiggeri derimod…

    Svar
  2. Cecilie says:

    Det er lovligt så længe man er i eget hjem… Vistnok… Men ringer nok snart til politiet og lige snakker med dem. For er ærlig talt ret generet af det. Det er ubehageligt! Og så er jeg nysgerrig, så måske de lige kunne snakke med ham. For det ser fandeme underligt ud !

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *