Gotta love mondays

Hold nu op for en crappy morgen vi har haft. Der er ingen, der har kastet op eller noget. Men Otto har bare været skide sur, og pjevset. ØV! Han har heller ikke sovet i nat og har været meget ked af det. Han gik helt i stykker da jeg afleverede ham i vuggestue i morges og mit moderhjerte gør naller. Har lige ringet derned og de siger han er glad, men træt. Så det er vel ok. Har lidt dårlig samvittighed, måske jeg skulle ha’ holdt ham hjemme i dag. Jeg mener, jeg har alligevel fri. Skal bare gøre rent og den slags. Starter først arbejde i morgen. Hmm?! Ej, han ville nok alligevel kede sig, det er nok sjovere derovre end her, rytmik slår trods alt støvsugning.1 svar
  1. Anne Sophie says:

    Hej Cecilie. Vi var i 'gruppe' sammen på min-mave, og jeg var ikke så god til at skrive derinde men fulgte din historie. Du er jo for sej! Det lyder spændende med job, hvor skal du arbejde henne?kh Anne Sophie

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *