At synge pt. 2

For knap et år siden skrev jeg om det at synge for sit barn. Jeg blev i dag mindet om indlægget, da jeg blev stoppet af en vildt sød pige på Nørreport st. Hun er læser af bloggen og ville bare sige hej. SÅ hyggeligt (og meeega sejt), jeg anede ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv og var med garanti ildrød i hovedet og herre kikset. Nåmen anyways. I hvert fald snakkede vi lidt frem og tilbage og hun fortalte om hvordan hun havde videresendt indlægget om at synge, til en nybagt mor, som følte sig som en kæmpe fiasko, netop pga manglende tekst-husknings-evne (det kan man godt sige).

Og så tænkte jeg at det var på tide med en update.
Jeg synger stadigvæk de hjemmelavede ala “så sov dog, for jeg skal altså tisse”, “For fuckihelvede fald nu i søvn”, “er du seriøst stadigvæk vågen”og så har jeg lavet et remix af klappeklappekage, som fader over i brobrobrille (ja undskyld men det er sgu da samme melodi), men ellers tror jeg jeg er blevet rimelig skrap til de rigtige sange, jeg bliver sikkert klogere når Otto retter mig om et par år. Sikkert samtidig med at han finder ud af at en slukket ovn ikke er varm og at katte ikke sige vov …
1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *