Ydmygelse

Ok – jeg ved godt at jeg sagde, at jeg ikke gad og tale om freelancer+påhæng, MEN gør lige en undtagelse, for følgende skete i dag ( I kid you not):

kl. cirka 10 forlader jeg mit barn i vuggestuen, jeg skal være væk i 30 minutter, så jeg beslutter mig for at købe bleer og derefter hente latte hos min lokale kaffe pusher … BIG mistake! Klip til mig som vader ind på førnævnte kaffested, fuldstændig gennemblødt af regn, med tårer i øjnene (havde jo lige efterladt mit barn for hulan) og med verdens største pakke bleer under armen og hvem sidder der i sofaen?! Det gør freelancer og frøken gravid-som-ikke-er-gravid-længere med et styks nyfødt og to kæmpemæssige smil (jeg havde fandme lyst til at smadre hele bulen), aldrig har jeg bestilt kaffe så hurtigt,
ind-ud-færdig-tud ! RØV!
3 replies
  1. Ann-Sophie says:

    Så uretfærdigt. Hvorfor skal man altid tværes i synet med de ting, der gør mest ondt på én? Forresten nyder jeg virkelig at læse med herinde, fordi du skriver alt det, de fleste tænker, men sjældent tør sige højt. Meget modigt.Det største virtuelle knus og varmeste tanker herfra

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *