Træt træt træææt

Var jo til koncert igår, fik da også drukket nogle store øl i vanvittig godt selskab og cyklede glad hjem klokken 01 i nat. Så var der jo så bare lige det at Otto kom hjem klokken 08:30 i morges. Og jeg kan ærlig talt sige at det har været en latterlig hård dag. Jaja jeg har da passet Otto med tømmermænd før (ja undskyld, men det har jeg altså), men yikes! i dag var det med hedeture og kvalme, At det tog 52 minutter at få ham til at sove, gjorde det bestemt ikke bedre. Men jeg gjorde det (sgu), vi har både været på legeplads, leget med klodser, danset til kaj&Andrea, handlet, spist sundt (trods seriøs friture craving) OG cyklet en lang aftentur. High five til mig!

Og hvor er min medalje? ! Nå nej det er også rigtigt, sådan en får man ikke. Jeg spiser sgu lige lidt mere kage så…
(måske også en smule friskt at be om en medalje for at have passet sit eget barn, bagstiv …Hmm hm!)
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *