Telefon blogging

Jeg sidder hos vagtlægen med Otto på armen. Hans hoste og vejrtrækning gik amok og så gik jeg en lille smule i panik. Nu sover han og jeg er nogenlunde rolig igen, rastløs, men rolig.

Der er rimelig godt gang i den, i sådan et venteværelse, altså ikke sådan på party måden, men her er mange mennesker. Jeg prøver ikke at sende misundelige blikke til de to par, som er her SAMMEN med deres børn (de hakker af hinanden og ser skidesure ud, men alligevel).
Hvad laver I? Er der overhovedet nogen, som sidder foran computeren nu, halv elleve på en lørdag? (det havde jeg selv gjort, hvis jeg ikke var her).
1 svar
  1. Anonymous says:

    Er lige kommet hjem efter en hel dag med familietamtam, og loggede så lige på din blog i håb om, at der ville være en ny Q & A… Meeeeen er nok lidt for meget at bede om, med en febersyg dreng, kan jeg godt se… God bedring med ham (og krydser fingre for, at han er klar til at komme ud i den store verden på mandag 😉 )Vh. Kristina

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *