Streeeeeess!

Hvor er det typisk mig at invitere folk på middag/semi-fest, og så bruge hele dagen på at drikke kaffe i solen. Der var intet at komme efter i Netto på det her tidspunkt, men jeg var for træt og tidspresset til at gå andre steder. Nå, og som altid ligner min lejlighed noget der er mere end løgn. Og her sidder jeg og skriver blog-indlæg. Som sagt typisk!

Hvor starter man?! Hm, det er vist noget med at rydde op (læs: vold-proppe ting ind i skabe og skuffer), og så tager vi den derfra.
Ha’ en dejlig lørdag!
Pssst! Der kommer muligvis foto dokumentation, det er jo min allerførste “fest” i mit knap så nye hjem (det var sgu på tide)…
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *