…..Pakket og klar


Så er Otto’s sovekit pakket til i morgen. Sovetøj i uld,sovefrø, sut, strømper, dynebetræk og elefanthue. Tjek tjek tjek tjek tjek og tjek ! Jeg har hængt det på hoveddøren, så jeg ikke glemmer det i farten. Og jeg synes selv at det var enormt tjekket af mig, sådan at få det pakket nu, og ikke i morgen tidlig. Shoulderclap til mig, som man siger. Han skal være der alene i morgen, fra klokken 9 og til han vågner. Jeg skal gøre hovedrent og rykke rundt på mine møbler, tror jeg da, hæng mig ikke op det, jeg drikker måske bare kaffe… Og så skal han på weekend hos ham der faren. Skal jeg være fuld? Ææææhm ja. Det må jeg gerne (sgu!)..

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *