okay

mit fuck-indlæg igår var måske en tand dramatisk. Havde bare one of those days hvor jeg fik det forkerte ben ud af kattebakken og alt gik galt. Stress! Er så træt af min situation. Økonomisk hænger intet sammen, ej heller personligt og så er jeg bare kørt død i det her enlig-mor ræs. Det bliver fedt at få Otto i vuggestue, for han er bare SÅ klar, jeg kan slet ikke følge med. Vi jerner rundt på legepladser og til rytmik og andet gøgl.
Han sover nu, Otto. Og jeg sidder i min vindueskarm med kaffe, cigaretter og computer, jeg skriver ansøgninger – og gud hvor jeg hader det, hvad fanden skriver man? Og skal man fortælle at man er alene-mor, skriver man overhovedet at man har et barn? Jeg ved det ikke!

Har jeg sagt at jeg hader søndage?!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *