Hvorfor Sneglcille?

Snegleeeee spiser kiks… Måske giver den sætning ingen mening for dig, eller også er du helt med. Sådan er det for det meste. At jer der følger med, enten get’s it med det samme, eller ikke gør. Og til sidstnævnte kommer her den helt simple forklaring.

Jeg kunne jo egentlig sagtens komme med en lang forklaring på, hvor navnet Sneglcille kommer fra, men det er slet ikke nødvendigt, for det er meget enkelt primært på grund af nedenstående sang, eller faktisk hele det album af samme navn. Sneglzilla, af Malk De Koijn, der pretty much har lagt soundtrack til hele min ungdom. Jeg er kæmpe Malk De koijn fan, jeg hedder Cecilie, og bliver kaldt Cille af mange, og sådan blev Sneglzilla til Sneglcille.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *