bla bla bla

I dag har Otto besøgt sin lillebror for første gang. Og jeg har drukket kaffe. Først i DR byen med den skønne Rachel og senere på Nørrebro med Sofie.
Jeg har da vist helt glemt at fortælle om den “hjerneblødning” jeg fik den anden dag: købte simpelthen en gave til lillebror (!! Med meget blandede meninger fra veninder, men lad nu det ligge), Nå men den fik freelancer med i dag. Da han sagde tak! svarede jeg spydigt : “Den er fra Otto”. Arrrh hvorfor skal jeg være så bitter og tarvelig?! Og hvorfor er jeg så skide jaloux?! Jeg har et eller andet forskruet billede af at de er sååå lykkelige (som man jo er når man får et barn), og næææh hvor er det hyggeligt og iiiih hvor er vi glade… Og her sidder jeg med vores barn a-fuckin’-lene. Oh! the self-pity, he he… Det stopper nu (som om).
Videre videre videre med mig.
Lige til noget helt andet, spørgerunden. Jeg har udvalgt 30 spørgsmål som jeg er ved at svare på, halvdelen bliver på skrift og den anden halvdel på video, tror jeg. Ku det ikke være sjovt?
5 replies
 1. Luna says:

  Uh jo, meget sjovt! Jeg glæder mig, på sådan en lidt stalker-agtig måde, hvor jeg kommenterer på alle dine indlæg.. Jeg keder mig nemlig og du har sgu sådan et interessant liv! (I hvert tilfælde for os der læser) Det var sgu da alligevel pænt overskudsagtigt at købe gave – den tror jeg måske ikke liige jeg havde bidt i mig! Way to go!

  Svar
 2. Trine says:

  Ved du hvad – jeg har været ved at æde min egen tunge af ærgelse en million gange når jeg har været 'pæn' og opført mig 'ordentligt' overfor min eksmand og hans kæreste.I starten.For det der skete var, at med tiden (og så lang tid snakker vi altså ikke…!) føltes det mere og mere naturligt.Og set i bagklogskabens lys er jeg ovenud tilfreds med aldrig nogensinde at være faldet ned på et lavt og uklædeligt niveau.Hader hvis jeg kommer til at lyde totalt belærende. Forstår godt din trang til at vrænge. Men altså. Du købte en gave. Opførte dig flot og ordentligt og pænt. Det er sgu da sejt, fatter du det?

  Svar
 3. Cecilie says:

  Ha! Luna… send så lige lidt kager den her vej ;)Trine du har ret… Men ved du hvad?! Hvis de så bare for helvede var kærester, det er jo bare "en eller anden" han har bonet (altså ikke bonet, som man boner gulve, men du ved udtales bownet). Men ja, jeg skal jo alligevel opføre mig pænt, og det gør jeg også. Når de er der. nogengange.Og ja, det er herre sjovt. Og det er vist ikke første gang (?!)

  Svar
 4. Anonymous says:

  Uhh, jeg ville have været bitter herfra og til helvede…!!! Måske bliver Otto glad for sin bror engang? Men du kan da godt være bitter nogle år endnu, synes jeg. Det er på sin plads 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *