Verdens længste dag

Nåmenaltså jeg skulle jo bestille nyt pas til Otto (fuck jer tyveknægte!), DET tog fandeme en hel dag, jeg er fuldstændig smadret efter at jeg har jordet byen rundt med klapvogn og for varmt tøj (hvad sker der lige for vejret?! – varmt? koldt? make up your mind!),

Har nu fået et midlertidigt pas til drengen, efter at ha siddet i kø i god-knows-how-long og fået et belærende “så-må-du-jo-bestille-det-i-ordentlig-tid-en-anden-gang-ikk’os” af blonderet irriterende sporty type på borger service. Skulle virkelig beherske mig for ikke at losse hende hårdt under bordet, og nøjedes istedet med sammenbidt at forklare hende at det havde jeg jo lissom gjort, OKAY?!
Nå, og i morgen skal jeg så på kirkekontoret og hente en engelsk version af hans navneattest, da den skal fremvises med det midlertidige pas når man skal hjem fra Tyrkiet.
Pyyyyyyyyyh!
Nårhja og min lejlighed ligner lort, har vasketøj overalt, en opvaskemaskine som jeg virkelig ikke orker at tømme og legetøj overalt. Men ved I hvad, jeg er ligeglad ! For barnet sover, og jeg skal spise herre meget toblerone og se dårligt fjernsyn … Færdig!
1 svar
  1. Anette says:

    Det er simpelthen også nærigt at stjæle et (barns) pas. Og skønt med bureaukratiske skrankepaver, der ovenikøbet er bedrevidende.
    Men nu fik jeg lyst til toblerone, og jeg er ellers ikke til chokolade..

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *