Sur på børnemåden

kender I det? Når noget går en på, man ved godt at det er fuldstændig langt ude og urimeligt. Men man kan ikke lade være.
Sådan har jeg det lige nu.
Otto og freelancer har været ovre hos den gravide i 4 timer (!!!), de skulle bare lige over og sige hej.
Jeg har ondt i maven, og hader at Otto leger med hendes børn og at de spiser aftensmad på familiemåden, mens jeg sidder her og spiser rugbrødsmadder alene i mit influenza-suit. ÆV!

5 replies
 1. Frederikke says:

  Altså nu bliver jeg nysgerrig, men bor han ikke sammen med den gravide?Jeg ved godt, at det ikke rager mig.Og ved du hvad… (jeg håber, at det hjælper), lige meget hvor meget familie freelancer forsøger at lege med Otto og den gravide, så er og bliver du hans mor og den bedste af slagsen.God bedring.

  Svar
 2. Cecilie says:

  Åh det har jeg jo slet ikke fået sagt, men nej de er ikke engang kærester. Hvis de da bare var det, jeg har en eller anden ide om at det ville gøre det nemmere. For så ville det jo være en selvfølgelighed at de legede familie.Og det er rigtigt. Nogen gange kommer jeg til at glemme det, så tak 🙂

  Svar
 3. Anonymous says:

  Ja, selvfølgelig kender vi det:) Græsset er altid grønnere.. Men ved du hvad- din situation er ikke nem og jeg tager virkelig hatten af for dig. Der er ingen tvivl om at du er en super mor! Det er da rædselsfuldt at han skal sidde der og lege familie, mens du er syg og intet orker. ØVøv… Så må man da gerne være lidt børnesur..Men altså, du er jo hans et og alt og lige om lidt er det hele glemt igen…;)

  Svar
 4. marenuthaug says:

  … jeg har lige været nede på Vesterbrogade, men du var der ikke?! Stod ellers med armene på vid gab klar til en krammer. Jeg har også influ, så du behøvede ikke engang være bange for at smitte eller noget :)God bedring. KhMaren

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] dramatiske episoder, eller vilde jalousi optrin. Det er åbenbart kun mig som er til den noget mere barnlige dramatiske kiksekastende måde at håndtere den slags på …. Jeg giver endnu engang mit […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *