SÅ!

Nu er de kørt..
Det meste af natten har jeg brugt på at stirre på en sovende Otto (freak).

Jeg græder ikke længere
(det startede i går, og kommer nok igen snart… The waterworks).
Og jeg burde liiige bruge 10 min på at rydde op i mit køkken…
men jeg skrider sgu. Ud og drikker kaffe!
So long !
1 svar
  1. Anonymous says:

    Håber du får en god uge, selvom det bliver hårdt. Men tænk på hvor dejligt det bliver at Otto og hans far kan styrke deres relation gennem en hel uge. Ja, han er i gode hænder og du har om nogen fortjent et lille pusterum i dit ellers halv hårde liv. Drik lidt vin og ryg et par cigaretter…

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *