I morgen

tager min lille pomfrit afsted.

Klokken 8 kører de fra min lejlighed, Otto, freelancer og farmor. 7 dage. Suk!
Det skal nok gå – det skal nok gå – det skal nok gå ….
Og bare så vi er enige : Jeg ville ALDRIG ha sagt god for det, hvis jeg ikke var sten-sikker på at Otto er i gode hænder. Det ved jeg han er, og han er 110% tryg ved sin far (og farmor). Det er mig der får det hårdt i den næste uge. Fordi jeg er en wuss.
(Af samme grund har jeg valgt ikke at godkende de kommentarer der er tikket ind om mine manglende forældre-egenskaber. Jeg er en goddamn god mor og vil kun Otto det bedste. slut færdig bom !)
5 replies
 1. Bella says:

  puha stakkels dig! Det er ALTID forældrene det er hårdt ved for Otte bliver da med garanti møj forkølet(det er jo hans far som han da elsker lige så meget som han mor) og jeg synes det er SÅ flot at du kan se ud over egen næse og give Otto mulighed ofr at få et rigtig godt forhold til hans far.(og se bort fra den måde det hele endte på mellem jer som forældre – det er jo ikke Otto fejl!)

  Svar
 2. Anonymous says:

  Bliver lige lidt nysgerrig….er der nogen, der stiller spørgsmålstegn ved dine forældreevner ud fra, hvad de ser her på bloggen?

  Svar
 3. Cecilie says:

  🙂 Tak bella @ Anonym- Ja, eller på baggrund af den beslutning jeg har taget, om at han skal 7 dage til et andet land, med sin far. Der har været en håndfuld ikke så rare kommentarer, som går på at jeg er uansvarlig, selvoptaget, og en af dem var faktisk direkte ubehøvlet, med grimt sprog og beskyldninger.

  Svar
 4. Anonymous says:

  Ja, sikke noget underligt noget! jeg sidder personligt og synes at du er mega ikke-selvoptaget! Ville selv have sååååå svært ved at undvære min lille mus en uge,og have virkelig svært ved at se ud over min egen lille næsetip!! Din situation (altså det der er sket mellem dig og Ottos far) taget i betragtning er det jo kun ENDNU sejere at du har kunnet give slip på Otto!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *