Hvad fanden skete der lige

7 dage har han været væk og ALT er ændret! Alt hvad der hedder spise/sove/skide rutiner er totalt vendt op og ned. Holy fuck jeg er smadret. Han er altså blevet hurtigere og større og mere mobil, på en uge, han står pludselig sådan helt selv, og tager også et par skridt uden særlig meget hjælp. Og han siger mange flere ord.
Da han tog afsted sagde han ting som:
“far”, “se”, “der”, “den”, “kage” (kig ikke på mig! Jeg ved ikke hvor han har det fra).
Og nu siger han både:
“hov”, “tak”, “neeej” (heller ikke mig!), “hej, “bil”, “op”, “goiing” (når han falder, eller banker hovedet ind i kanter) og sikkert tusind andre ting, som jeg ikke fanger i farten, da han snakker hele tiden, som i heeeele tiden !

Og freelancer siger at han flere gange på ferien råbte: “Muuuaaar” og se DET lever jeg højt på 😉

Nåmen min pointe er bare at det jo er vanvittigt hvor meget der sker på EN uge. Damn! Og så håber jeg altså snart at der kommer lidt styr på sagerne igen (og jeg som troede at vi ingen form for rytme havde, man! jeg tog fejl)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *