Fuckinglorterøvhuller!

For en uges tid siden bestilte jeg et pas til Otto, da han på fredag skal til Tyrkiet med freelancer (mere om det senere). Igår aftes finder jeg så dette i min opgang:

En eller anden spasserrøv har taget hans pas, og efterladt kuverten på min trappe (??!!) Hvad fuck sker der ?!
Jeg er pokkers vred og føler mig så krænket …
Asswipes!!
6 replies
  1. Cecilie says:

    Har fået nyt postbud, så i den sidste uge cirka, har der været SÅ meget bøvl! Post leveret i de forkerte postkasser, breve smidt i opgangen osv. Og desuden kan man sagtens få hånden ned i postkassen (har smidt min nøgle væk tonsvis af gange, så det ved jeg alt om). Sååå hvad der er sket ved jeg ikke. Men det er eddermame sur røv!

    Svar
  2. Luna says:

    Ja det stinker da for vildt! Men burde det egentlig ikke også være, ham som skal have O med til Tyrkiet, der sørger for pas?? Im just saying.. 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *