Chickenpox in da house

Ja det er skoldkopper. Siger lægen.
Men der er kun 11. Så jeg er skeptisk….

Nå.

1 svar
  1. S says:

    Har lige fundet din blog, og har læst alle indlæg fra ende til anden (eller hvad det hedder) Damn du er da for sej! Har selv en lille bøf på 10 mdr (og en stor bøfinde på 3 år) og kunne slet ikke forestille mig hvordan jeg skulle få det hele til at hænge sammen alene. Altså er pænt meget alene da faderen arbejder en del, men kan da kun overskue det fordi jeg netop ved at han kommer hjem igen og kan overtage. God bedring med skoldkopperne til Otto (og vær du glad for at han skal over til sin far, for hvis der er noget der trækker tænder ud, så er det skoldkopper!)

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *