ROSKILDE

Silence

Jeg ved det godt, jeg ved det godt…. Her er simpelthen så stille for tiden. Men come on, det er jo fandeme 30 grader udenfor. SKØNT! Nå, men det jeg prøver at sige er bare at jeg lever endnu, men har for travlt med iskaffe, solbadning, soppebassiner ogsåvidere ogsåvidere …. Men det er jeg nok ikke den eneste der har, måske har du/I slet ikke opdaget mit fravær?!
Vi ses på den anden side, jeg skylder vist også et billede af den der fjer, på min arm… Det kommer, jeg lover !

Go’nat

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROSKILDE