Enlig med stort E

… Nedern ord egentlig, enlig?! Nå, anyways. Jeg har da helt glemt at fortælle at freelancer og min mor er på ferie (ja altså ikke sammen, vel), hvilket vil sige at der er ingen at ringe efter hvis det brænder på, eller hvis jeg får brug for et break. Søndag, som var den første dag A-L-E-N-E havde jeg det liiiidt stramt, men ellers har jeg faktisk overhovedet ikke skænket det en tanke. Ret sejt hvis jeg selv skal sige det 🙂 Når det så er sagt, glæder jeg mig til at få dem allesammen hjem, for det er nu meget rart at have dem lige rundt om hjørnet. Både til at hjælpe når det kniber med overskuddet og superhelte kræfterne, men især også til at dele de rare ting med, som når barnet pludselig kravler….

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *