Sushi for two – for one

Jeg var lidt overrasket over mit svar da sushipigen spurgte hvor mange sæt spisepinde hun skulle putte i posen. “TO!!” fløj det ud af mig…. Jeg var ikke klar over at jeg åbenbart er så flov over at skulle tilbringe fredag aften alene (igen), at jeg har et behov for at lyve overfor den kønne teenage pige i sushi biksen.
Oh well … Speaking of pinligheder, hvor er det der All stars på tv2 dog bare pisse dårligt. De kunne altså godt lige vise noget ordentligt sådan en fredag aften. Nå!

(og ja, jeg spiser på gulvet – men det gør de altså også i Japan)

2 replies
  1. Lene says:

    Her kommer lige en lidt forsinket kommentar til et pææænt gammel indlæg… Blev bare så glad da jeg opdagede at jeg ikke er den eneste der gør det! He he – køber også altid konsekvent morgenbrød til 2 😛

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *