Her går det godt …

Otto er lige kommet hjem efter 2 dages sommerhustur med freelancer.
Jeg har drukket drinks og haft høje sko på (og pailletter !) og hygget mig med kaffe i forrygende selskab. Nu er han hjemme og det er dejligt: Han grinede over hele hovedet da jeg kom løbende ud fra opgangen (det er om at nyde det, om få år vil han med garanti synes at jeg er herre nedern, og MEGA piiiinlig!). Han har været i karbad og har fået kys og kram, nu sover han. Og jeg sidder igen i vindueskarmen med sol, og ja kaffe 🙂

Jeg vender snart tilbage med gode historier, fra bla verdens ende aka sverige (forklaring følger)

God påske

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *