Dårlig stemning

Jeg har grædt og jeg har råbt og jeg har kastet en pakke kiks efter freelancer. Han var dum og jeg var dum og det hele kulminerede i et kæmpe skænderi. Hørte mig selv råbe ting som : “statsamtet” og “jeg hader dig” og “skriiiiid”…
Han var irriterende rolig, men vred og såret , og fik da også sagt et par uheldige ting. Vi snakker forbi hinanden og har ingen forståelse for den situation vi hver især står i. Vi har med andre ord begge to ret ondt af os selv. Og alt det kombineret med et sygt barn og søvnmangel, resulterer åbenbart i ovenstående, altså gråd og dumme gloser.

Han gik for 5 minutter siden i stilhed (vrede vil jeg tro) Min lejlighed sitrer nærmest af dårlig stemning og luften er klam og tung.

Jeg er træt… træt af alt.

1 svar
  1. Christina says:

    Den andens forbandede ro er altid larmende når man selv har brug for at skrige…Af en syg unge og en træt mor at være synes jeg nu I var et dejligt par igår, og tak for en fin eftermiddag I to!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *