1…2…3… (dyb vejrtrækning) udgiv indlæg

Freelancer skal være far… igen… til oktober.
(Jeg synes ikke det er særlig sjovt)

10 replies
 1. Anonymous says:

  Så kan jeg da godt forstå, at det har været en hård tid. Den er ikke rigtig sjov… Tanker herfra!

  Svar
 2. Anne sophie says:

  Hvor er det bare mega uretfærdigt, hvor længe er det lige han har kendt den nye dame? Han har ligesom et barn på under et år så hvor desperat er han for at få flere børn? Jeg ville føle dybt had, jeg synes du takler det her helt fantastisk. Jeg synes du er en supersej overskudsmor, som ovenikøbet ser godt ud! Så fuck ham, du er den bedste mor! Kh Anne Sophie (fra august 09 gruppen på min-mave)

  Svar
 3. Nanna says:

  Ja, Jesper ville jo ikke engang tisse ham i håret – eller hvad det nu lige var han sagde/mente. Vi er begge meget imponerede over, at Ottos far stadig er så stor en del af jeres liv. Du er fantastisk at du rummer det!

  Svar
 4. Kamilla says:

  Faldt lige over dette indlæg, da jeg surfede rundt på nettet efter et billede på nettet af en “ung kvinde vesterbro” til en opgave på studiet.. Det var ikke dette indlæg jeg kom til, men når først jeg er på din blog, så bliver jeg tryllebundet – selv her kl 05.16, hvor jeg burde lukke computeren ned og sove, men arbejder bedst om natten.. (problem, når man er mor til en pige på 2,5 år)..
  Nå, men dét jeg ville sige (UNDSKYLD for den mega lange kommentar til et flere ÅR gammelt indlæg):
  DU ER FOR SEJ!! Jeg synes du klarer rollen som dele-mor til UG. Jeg er vild med at du er så meget for din søn, dig selv og alle os der følger din blog. TAK!! Håber du har en fantastisk tur over atlanten, glæder mig til at høre mere om det, bloggens flytning og at følge endnu mere med i dit liv med smukke Otto, bogudgivelse og meget meget mere. Tak fordi du deler.
  KH Kamilla 🙂

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *