Udhvilet?

Næh!
Otto har de sidste mange dage været vågen og frisk allerede ved 5 tiden, og i går insisterede han så på at vi stod op klokken 03:56!!! I dag sov vi til kl 06:20… Hvis jeg da så for helvede bare var faldet i søvn lidt tidligere i går, lå og vendte og drejede mig indtil midnat, og hvis det ikke skulle være nok vågnede Otto kl 2 og kl 4, bare lige for at snakke lidt: Dahdahdahdahdah… og så sove igen ?! Meget mærklig’ baby!
Jeg har ikke været så træt og smadret siden Otto var helt helt lille og ny, intet hænger sammen, min lejlighed flyder og jeg er grim og sulten.
Og oven i hatten, har Otto’s far sindssygt travlt i de her dage og kan ikke aflaste (note to self: få ikke flere børn med en freelancer). HELDIGVIS har han lovet at tage over nogle timer onsdag – torsdag OG fredag…. Whoopty fuckin’ doo!

3 replies
 1. Katrine says:

  Åh, jeg føler med dig Cille, det er nemlig heller ikke meget søvn vi får lige pt. Topper vågner 4-6 gange hver eneste nat og pludrer(eller skriger) det er faktisk næsten lige så slemt nu som da han var helt ny og havde kolik, så jeg har fået rynker i panden, render under øjnene og oveni hatten har jeg tabt ALT det hår jeg ikke fældede under graviditeten og da jeg ammede = ufrivillig fucking undercut.

  Svar
 2. Nanna says:

  Kan ikke lade være med at smile over der her indlæg.

  “Note to self: Få ikke flere børn med i freelancer”.

  Jeg synes det er godt at du ændrede mening på det punkt 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *