Mandag

Så er der taget hul på ugen.
Freelancer har taget Otto hele natten og jeg har sovet til kl. 8.30 !! Nu er de taget på tur, og jeg drikker kaffe i vindueskarmen. Der er som sædvanligt mange mange ting jeg bør gøre, men ikke får gjort … For helt ærligt! Hvor tit er det lige at man (jeg) har muligheden for bare at sidde og kigge ud i luften?!
I denne uge, har jeg et par møder der skal overståes, jeg skal på skønhedsklinik og bruge det gavekort jeg fik da jeg havde født (taaaark Rachel, Michael, Maria og Marcus), vi skal i svømmehallen og i mødregruppe, Otto og jeg. Og så skal jeg øve mig på at være sofistikeret, men mere om det senere.
Må nok hellere tømme den opvaskemaskine, så jeg kan vende tilbage til vindueskarmen med god samvittighed …
God mandag !

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *