MØRKT

…hår. Jeps, allerede i januar skrev jeg et indlæg om hvorvidt jeg skulle farve mit hår. I dag fandt jeg så modet frem og jeg er igen mørkhåret, og er indtil videre ret glad for det ….
Skal liiiige vænne mig til det, men det fungere vist ok.

Jeg er træt og forvirret og har intet overskud, foråret den anden dag bragte slet ikke nok d-vitamin, så søndagen i dag er lang, meget lang, længere en andre søndage. Har allerede været på besøg på femte, vi har gået to ture og dagen er kun halvvejs forbi.
Min lejlighed nærmest tigger om at blive gjort ren, men jeg ignorere nullermændenes klagesang og laver i stedet mere kaffe …

God søndag

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *