Weeeeeekend

Og det bliver en god en af slagsen, spækket med dejlige mennesker ! Fredag aften stod den som altid på take-out, x-factor og utallige kopper kaffe med Nanna og grinebideren på 5 sal. Lørdag skal Otto og jeg på udflugt (destinationen er endnu ikke fastlagt, men ud det skal vi) og om aftenen skal Otto være hos sin far og jeg skal mødes med et dejligt menneske fra min fortid (man! det lyder dystert – det er såmænd bare en veninde jeg ikke har set i mange år ). Søndag får Otto og jeg besøg af sjove Silas, og så skal der drikkes endnu mere kaffe. Skønt!

Jeg er i skrivende stund helt høj af koffein og sukker, og jeg kunne snildt være vågen den halve nat. Men er fornuftig og ligger i min seng, satser på at falde i søvn inden 24. Min krop og mit sind har brug for det kan jeg mærke.

Godnat herfra …

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *