Kontraster

Spring cleaning

Jojo, jeg ved godt at det ikke er forår endnu og at der er sne all over, MEN jeg er i fuld sving med at rydde op og ud i alle skabe. Særligt mit klædeskab trænger til en kærlig hånd. Har indtil videre fyldt to flyttekasser med tøj og sko, som jeg med garanti aldrig får på igen – Nogensinde!
Har tilgengæld også fundet nogle virkelig lækre ting, placeret heelt bagerst i tøjdybet, som er ting jeg bevidst pakkede langt væk da jeg begyndte at blive tyk (som i gravid).

Er desværre nu gået i stå…. Det sker altid for mig. Så nu roder min lejlighed endnu mere end før og jeg sidder midt i alle bunkerne og spiser lakridser.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontraster