Spring cleaning

Jojo, jeg ved godt at det ikke er forår endnu og at der er sne all over, MEN jeg er i fuld sving med at rydde op og ud i alle skabe. Særligt mit klædeskab trænger til en kærlig hånd. Har indtil videre fyldt to flyttekasser med tøj og sko, som jeg med garanti aldrig får på igen – Nogensinde!
Har tilgengæld også fundet nogle virkelig lækre ting, placeret heelt bagerst i tøjdybet, som er ting jeg bevidst pakkede langt væk da jeg begyndte at blive tyk (som i gravid).

Er desværre nu gået i stå…. Det sker altid for mig. Så nu roder min lejlighed endnu mere end før og jeg sidder midt i alle bunkerne og spiser lakridser.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *