Skriveblokering …

For tiden er jeg bagud med alting (mails, telefon opkald og bloggen). Jeg er udmattet og har dårlig samvittighed, dagene flyver afsted på trods af det dårlige vejr (og humør). Har fået et par hak i tuden den sidste uge (ja og det sidste års tid i det hele taget) og føler at det er svært at få hovedet ovenvande igen. Det er som om at hver gang det ser ud til at lysne, står der en situation eller en person klar til at hamre mig ned i dybet igen. I weekenden havde jeg en oplevelse som gav mig et kæmpe adrenalin kick, og hurra for det. Det gav lidt ekstra på opturs kontoen…
NÅ, men jeg oplever en virkelig grum omgang skriveblokering, og vil derfor gerne undskylde at jeg er fraværende, og at de få indlæg jeg får skrevet muligvis er lidt røvsyge.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *