Bitterhed og Superkræfter

Når man bliver mor får man superkræfter, som gør at man kan undvære søvn og mad i flere dage. Når man bliver forladt bliver man bitter. I dag har begge været i spil. Superkræfterne fik jeg brug for da Otto ville ikke sove, som i overhovedet ikke. Han stod op fra sin eftermiddagslur ved 15 tiden og besluttede sig så ellers for at holde fest indtil kl 22.30. Jeg er fuldstændig baldret, og helt ved siden af mig selv af udmattelse. At freelancer så ringede fra en cafe for en time siden, helt overskudsagtig, gjorde ligesom ikke sagen meget bedre. Jeg bed (hug)tænderne sammen og kom igennem samtalen uden at skælde ud, men hold kæft jeg er bitter. Så sidder han der og sipper cortado og bekymrer sig om arbejde og deadlines, mens at jeg vader op og ned af stuegulvet med VORES barn og synger “sov nu for satan i helvede ” for tyvende gang. ØV hvor er det uretfærdig, jeg vil også stresse over arbejde og møde spændende mennesker og drikke stærk kaffe på cafe og ryge cigaretter og og og ØV!!!

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *