Bedre sent end aldrig

Det er over 5 måneder siden at jeg fødte Otto og jeg har endnu ikke fået snakket med nogen om min fødsel. Om lidt får jeg besøg af min jordemoder, som var med mig gennem min graviditet og til min fødsel.
Jeg glæder mig, hun er en af de sejeste mennesker jeg kender, og er sådan en som man gerne vil drikke kaffe med. Det skal vi så i dag, altså drikke kaffe og snakke om fødslen. Jeg har fundet min journal frem og prøver at forberede mig på snakken, kan godt mærke nede i maven at det er noget jeg har brug for, for det var en fandens hård oplevelse fysisk selvfølgelig, men i den grad også psykisk.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *