Yummy mummy?

Jeg prøver, det gør jeg virkelig…
Da jeg var gravid lovede jeg mig selv at jeg stadigvæk ville gå op i mit udseende på den anden side af fødslen.. Og det går faktisk ok, noget af tiden. Engang imellem glipper det, som f.eks. for et par dage siden. Jeg fik øje på mig selv i et spejl nede i føtex, der stod jeg: i gummistøvler, med virkelig filtret hår i en knold midt ovenpå hovedet og ingen makeup (jo altså lidt rester fra dagen før)…. og med favnen fuld af smør og juice. Det var hverken morgen eller søndag og jeg havde ikke tømmermænd. Tværtimod var klokken tæt på 17 og jeg havde på det tidspunkt været oppe i knap 11 timer – Altså ingen undskyldning (udover the fact at jeg er enlig mor selvfølgelig). Den går ikke, jeg bliver nødt til at gøre en indsats, udseendes mæssigt, for min egen skyld. Føler mig nemlig på ingen måde yummy for tiden, og det gør det bestemt ikke bedre at jeg altså heller ikke har en mand, til at lyve og fortælle mig at jeg stadigvæk er lækker med de mørke render og al den ekstra hud… Det er jo egentlig lidt meningen, når man lige har slæbt rundt på et styks baby inden i sig i 9 måneder.

2 replies
  1. Bella says:

    ååh hvor jeg kender det. Og jeg er ikke engang enlig mor og min søn er da også fyldt 6mnd – men ja man ser bare ikke så smart ud hele tiden 🙁

    Svar
  2. Fez says:

    Hey, gummistøvler og filtret hår til trods, nu har jeg lige luret dit nytårsbillede, og du SER sgu da lækker ud, så smid tudeprinsessen i fryseafdelingen! 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *