To streger

.. I dag er det præcis et år siden at jeg fandt ud af at Otto var på vej,
Jeg husker tydeligt hvordan at jeg tissede på plastikpinden, og gik ud for at lave kaffe. Jeg vidste allerede at den var positiv, før jeg kiggede på den. Lydløst listede jeg ind i vores soveværelse, hvor freelancer gik rundt og ordnede et eller andet, jeg satte mig på sengen, og holdte testen op i strakt arm, uden at sige noget. Han tog den ud af hånden på mig, og da begyndte jeg at græde. Af skræk … Freelancer smilede over hele hovedet, og jeg husker hvordan han satte sig ved siden af mig med hånden på mit lår og sagde: “det skal nok gå, JA det er et pisse dårligt tidspunkt, men vi klarer den… sammen ……. “

Han gik fra mig 2 måneder efter, 54 dage helt præcist …

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *