Sur sur sur ….

Jeg skrev vist noget om nogle “nytårsfortsæt” den 1 januar, blandt andet at jeg skulle være mere positiv. Og hvordan går det så med det ?? Ærlig talt ikke godt. Jeg er så hamrende træt, hvilket gør mig så mokket, at jeg næsten ikke kan holde ud at være i nærheden af mig selv, Otto er inde i en “nægter-at-sove-og-kræver-opmærksomhed-konstant-pjevse-tænder-på-vej-periode”. Jeg syntes han er skide irriterende, for at sige det ligeud. Og hov, så kom den dårlige samvittighed lige snigende igen. GISP! Man kan da ikke syntes at ens baby er irriterende! NÅ! men det gør jeg altså. Så det sagt. Syntes også at alle andre er skideirriterende, mit teleselskab, min overbo (og deres latterlige træningsapparat som banker afsted 20 gange om dagen!), børnene i gården som leger med sne, kassedamen i netto som er så teenage arrogant at jeg er ved at brække mig over hende og ikke mindst de idioter som fyldte Otto’s barnevogn med sne, mens vi var i engby og købe sutteflasker. Røvhuller!

Og jeg spiser desuden ikke nok grøntsager, får ikke skrevet nok og har kun været til yoga en gang.
Nytårsfortsæt mig i røven.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *