Søndag

I gamle dage (læs: for lidt over et år siden) var søndage lig med tømmermænd, junkfood og dårligt fjernsyn. I dag ser det anderledes ud, jeg har noget der minder om tømmermænd (de skyldes bare ikke alkohol, men søvnmangel), har været oppe i en del timer efterhånden og været ekstremt aktiv, jeg har skiftet to bleer, lavet morgenmad, sat vasketøj over, ryddet op i køkkenet og rodet det til igen (selvfølgelig). Nu sover øglen, og jeg skal gøre mig selv klar og pakke gave ind, vi skal nemlig til 1 års fødselsdag hos Arthur, som er verdens gladeste dreng.

Nårhja og nu når det er en tyk, tandløs dreng man skal vågne ved siden af kl 7, på en søndag. er det heldigt at det er ham her:1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *