Om at rode

“Jeg forstår det bare ikke…” sagde freelancer til mig igår…
Mig:”æææh forstår ikke hvad?”
F: “at man kan rode så meget”
Mig: ” Nå!”

Skulle lige trække vejret dybt ned i maven, inden jeg sagde mere. Det var få sekunder fra at gå virkelig galt. Men vi skyndte os at lægge låg på den der. Kunne vist begge godt se at det var en samtale/diskution vi ikke skulle tage. Vi snakkede istedet om arbejde, og så tog freelancer hjem.

Jeg er et rodehoved, det er jeg virkelig. Jeg prioriterer på ingen måde oprydning særlig højt. Hvilket er mærkeligt, fordi jeg elsker når her er rydeligt. Men vil bare hellere lave noget andet, især nu efter ham der Otto er dukket op. Når jeg så endelig rydder op, er der ikke rigtig noget der har faste pladser herhjemme. Jeg har en del rodeskuffer og rodekasser. Og det fungere sgu egentlig meget godt og jeg kan sjovt nok altid finde mine ting (altså næsten altid).

Faktisk har freelancer op til flere gange ryddet op i min lejlighed, når han har passet Otto. Vist nok noget med at han stresser når der er rod omkring ham. Jeg forstår det ikke, men det er nu dejligt at komme hjem fra mit ugentlige mig-tids-cafebesøg til et sovende barn og en ren lejlighed… Det er han sjovt nok stoppet med, altså oprydningen – nok fordi at jeg altid formår at rode det hele til i løbet af ingen tid … Oh well, noget skal man jo være god til 🙂

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *