Nyt år, nyt hår??

Min naturlige (og nuværende) hårfarve er blond, eller mellemblond er nok den rigtige betegnelse. Jeg har før været både helt lysblond og helt mørkhåret, og en enkelt gang orange med tisgul i toppen, men det var altså ikke med vilje. For nyligt blev jeg klippet og fik lavet pandehår, af min nye frisør (som er i min mødregruppe), hun vidste præcis hvad jeg mente da jeg forklarede hvad jeg ville ha lavet, dette er en sjældenhed blandt frisører, så hende holder jeg altså fast i. Nå, tilbage til hårfarven- Jeg sad i går og kiggede på billeder af mig fra sidste sommer. Helt slank, solbrun og mørkhåret. Og så var det jo at jeg med det samme tænkte at det skal jeg da være igen, altså mørkhåret (også gerne det andet, men det kan Garnier nok ikke klare i et snuptag) men så kiggede jeg lidt videre og fandt billederne med det lyse hår… Hmmm også pænt. Hvad gør man så??? Tror det bliver det mørke igen … Ellers beholder jeg bare det lyse… Ej jeg farver det sgu … Måske.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *