Mit nye liv

kræver tilvænning. Jeg er tosset med Otto, det er jeg. Og jeg nyder tiden vi har sammen, men engang imellem (især lige nu) savner jeg mit gamle liv. Jeg savner spontaniteten, festerne, de høje sko og den flade mave. Hvis jeg skal ha’ fri fra mit nuværende liv, skal alt planlægges i forvejen. Det er ikke rart evigt og altid at være afhængig af at andre (læs: freelancer eller min mor) har tid til at passe Otto. Egoistisk? JA, helt bestemt. Men jeg bliver en lortemor hvis jeg ikke engang imellem kommer ud på de høje hæle og mærker mig selv. Det behøver ikke involvere alkohol. Bare det at drikke varm kaffe blandt andre voksne er en fest for mig. Jeg føler mig spærret inde, på trods af at jeg er ude mange lange timer hver eneste dag, med barnevognen foran mig.
Jeg ved godt at det er ok at have det sådan her, og jeg er sgu nok ikke den eneste. Alligevel får jeg en tarvelig smag i munden når jeg ser det skrevet ned her, sort på hvidt. Især når jordens smukkeste og blødeste baby ligger og sover ved siden af mig, vil jo ikke undvære ham for noget i verden, han er lige til at spise. Men en gin & tonic og en smøg ville nu også gøre godt… Kan man få det hele?
Apparently not …

2 replies
  1. Ann-Christine says:

    Hold kæft hvor jeg bare kender det! Både følelsen af gerne at ville det hele, at savne de høje sko og den flade mave og den grimme fornemmelse af at det måske er lidt utaknemmeligt stadig gerne at ville pleje sig ego indimellem. Lige nu har jeg slet ikke balancen, men håber den kommer. Engang.

    Svar
  2. Anonymous says:

    Argh!!! Jeg vil drikke, danse og ryge en enkelt smøg eller to… op på de høje hæle og ned i de stramme bukser.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *