Hjemme

Nå Ikea var lort… En byggeplads proppet med hamstrende sure mennesker. Og så var der virkelig meget udsolgt ! Kan ikke huske hvad jeg endte med at købe, men ikke noget af det jeg kørte derud efter.
Otto var en sand stjerne, ingen brok. Bare smil, glade hvin og spruttelyde. Og han sked ikke sig selv op af nakken, som han ellers gerne gør når vi er sådanne steder (sikkert hans måde at protestere på). Nu sover han ! Og jeg er splattet ud på hvad der engang var en sofa (fik freelancer til at skille den ad, så nu er det nærmere en slags briks med noget stof henover, og det ser altså federe ud end det lyder), det er lørdag aften og jeg har ingen planer og heller ingen mad i huset. Jeg orker intet, må ty til take-out løsningen eller bare gå sulten i seng.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *