At synge

Børnesange er ikke min stærke side, men åh! jeg vil så gerne være sådan en mor som synger for sit barn. Så det gør jeg, og har da lært nogle sange, f.eks. elefantens vuggevise, se den lille kattekilling og tangokat. Men det er de eneste jeg kan indtil videre, så når de er blevet sunget et par gange, går jeg over til reklamejingles, druksange, Malk De Koijn og diverse hiphop numre, og så er der selvfølgelig de hjemmelavede, som bliver sunget for fuld smadder, når han skal sove og jeg ikke orker den med kattekillingen mere, blandt andre: “Sov nu for satan”, “jeg bliver sindssyg hvis du ikke snart falder i søvn”, “Du er skide træt” og “Please please please SOV, for fanden” …
Skal nok have læst op på de rigtige vuggeviser, og finde på nogle nye tekster til de hjemmelavede. Ville sgu også være ærgerligt hvis de eneste sange Otto kan, når han starter i børnehave er : “Vi skåler for vore venner” …  ‘Straight outta Compton’ Og “Lone har en kæmpe stor røv” …

2 replies
  1. Mie says:

    Er nødt til at fortælle dig, at det her indlæg simpelhen er så sindssygt godt skrevet. Det er virkelig ikke ofte, man giver sig til at grine højlydt over skrevne ting. Men det her – det er altså for sjovt.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *