1 januars ynk

… 2009 var en led kælling, det absolut hårdeste år i mit liv, nogensinde ! Det var året hvor jeg fandt ud af at jeg ventede Otto, året hvor jeg mistede min bedste ven, som også var min kæreste, året med en psyko hård graviditet, med stress oveni hatten, og en lang udmattende fødsel med av på, og ikke mindst året hvor jeg startede mit nye liv i min nye lejlighed, med min nye baby.

I dag er så den første dag i det nye år. 2010. Hele landet har tømmermænd og propper sig med pizza, blockbuster film, panodiler og bland-selv-slik. Det gør jeg da også, men det virker nærmere ynkeligt frem for hyggeligt og virkelig ensomt at ligge her med dyner og pizza, og så er det som om at savnet og følelsen af svigt stikker lidt dybere i dag. Måske er det tømmermændene der snakker (har altså også kun sovet 3 timer), men jeg er helt tude-øv-agtig, og synes allerede at 2010 sucks. Det er måske nu at jeg skal nævne at et af mine “nytårsforsæt” er at jeg ska være mere positiv… Det går jo allerede skide godt frøken tudeprinsesse. NÅ, er af den overbevisning at 1 januar ikke gælder som en rigtig dag, så året starter altså først i morgen. Og SÅ skal jeg edderdælme være miss positive, og så var der vist også noget med nogle flere grøntsager og kraftig nedskæring på sukkerforbruget, sagde kvinden med den tomme pizzabakke og carte d’or isen (ikke tom endnu, men arbejder på det).

Aftenen i går blev brugt med to gode venner, babyen og babyens far. De to sidstnævnte gik i seng, mens jeg fik drukket lidt rigeligt champagne i selskab med min veninde. Tiltrængt.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *