Søndag… Nånej, jeg mener lørdag!

Har hele dagen troet at det var søndag …
Nok på grund af de tarvelige tømmermænd som er flyttet ind i min knold.
Vist er det skønt at komme ud og te sig lidt, når man dag ind og dag ud er mor til lækkermåsen, men dagen efter er det bare lidt hårdere at præstere. Gudskelov var Otto’s daddy-o her og tog ham med på udflugt i et par timer, så jeg ku sove og bade.
Men her til aften har han altså været lidt ekstra frisk. Og måske er det bare mig, men det er altså som om at han har en indbygget radar som opfanger at jeg er mere træt end normalt, den samme radar som opfanger når jeg skal til at spise, skylle balsam ud af håret eller snakke i telefon, PLING! lysvågen og klar på ballade. Nå, men i hvert fald har han været ekstra svær at få til at sove i dag og klokken blev altså 22 før de små øjne gav op og lukkede i.
Men nu sover han! Og jeg skal lige drikke et par tusind liter vand, ordne lidt julegaveindkøb (netshopping er vejen frem, og ja jeg er bagud) inden jeg skal sove …

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *