Ladies night

I aften skal jeg ud med min mødregruppe – uden børn !
Høje sko, mascara, lækker mad og kanske lidt vin …
Jeg glæder mig helt vildt, det bliver noget af en oplevelse at se de andre damer uden børn og nok også lidt mærkeligt. Nøøøj jeg glæder mig! Vi skal på et af mine yndlings steder her på vesterbro: Izakayabaren Kung Fu. De har dejlig mad og virkelig gode drinks, det havde de i hvert fald sidst jeg var der, men det er altså 1 år(!) siden, til julefrokost, helt fuld og glad (og gravid åbenbart).
Og i aften vender jeg tilbage, 3 timer i dejligt selskab med seje piger, der ved præcis hvordan det føles at være væk fra sin fedtklump.
Vi er alle i samme båd, DET er fedt!
Juhu! Det bliver godt – Fik jeg sagt at jeg glæder mig?!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *